Portfolio

Burnside Park & Shop

Volgend project
Scroll

Always look on the Burn-side of life

Burnside park & shop is de betere shop in Nederland waar je je skate, snow en wakeboard spullen koopt.
Burnside heeft ons gevraagd hun website te vernieuwen. We hebben gewerkt aan een nieuw gebruiksvriendelijk design voor de website die goed vindbaar moet zijn in zoekmachines, en eenvoudig te beheren is via een Content Management Systeem (CMS). Het resultaat is een compleet op maat gebouwde WordPress website die volledig responsive is.

Bekijk website
Burnside webdesign
BUILD WITH
responsive webdesign Burnside ipad responsive webdesign Burnside desktop responsive webdesign Burnside iphone

Ontwikkeling & Design

De website is volledig responsive gebouwd en werkt soepel op een desktop en mobiele apparaten. We hebben het WordPress platform als CMS gebruikt in combinatie met het Twitter Bootstrap framework.
Studio Wonder heeft gezorgd voor het grafische gedeelte. Goran Vukoja voor de fotografie.

User Experience

Voordat we aan de bouw zijn begonnen hebben we een User Experience (UX) document opgesteld. In het UX document hebben we website functies en schermen tot in detail uitgewerkt. Op deze manier kregen we in een vroeg stadium een goed beeld van hoe iets moet werken, en werden moeilijkheden opgelost voordat er iets gebouwd werd. Dit draagt uiteindelijk bij aan een hoge gebruiksvriendelijkheid en het heeft de ontwikkel tijd versneld.

Burnside park en shop
Burnside park en shop
Burnside park en shop
Burnside park en shop

Vraag een offerte aan

Wilt u een website laten ontwikkelen? Wij staan klaar om met u mee te denken en uw project tot een groot succes te maken! Om u goed van dienst te kunnen zijn, vult u dan het onderstaande formulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Uw gegevens

Voorkeur voor contact:

Vertel ons over uw project

Wij ontvangen graag een korte omschrijving van uw project.

Hieronder kunt u aangeven in welke diensten u geïnteresseerd bent.