Bekijk project
100 %
Expertise Portfolio Over ons Contact

Shepard Bros.

Chemie concern Shepard Bros. uit Californië, gespecialiseerd in voedselveiligheid en compliance, heeft ons gevraagd hun website opnieuw te ontwerpen en ontwikkelen. Vanuit deze vraag zijn we aan de slag gegaan met het online positioneren van Shepard Bros. We hebben uitgebreid research gedaan naar het werkgebied van Shepard Bros. en de klanten die ze bedienen. Vanuit dit startpunt hebben we het UX voor de website gemaakt en de eerste stappen gezet naar een rebranding.

Opdrachtgever

Shepard Bros.

Expertises

UX/UI design, Branding, Webdevelopment

Testimonial

We’ve been working with Willem for 4 years and his commitment to our business is unwavering.

From redesigning our site to optimizing/driving traffic that has resulted in new customers, we’ve been impressed at every step.

A specific example to note, Willem identified a WordPress vulnerability that compromised our email accounts and prevented us from sending/receiving various emails. Not only did he help to fix the issue, he suggested the permanent fix to our IT Team.

He continually inspires confidence and we feel in good hands with Willem, we are forever grateful.

Tyler Shepard

CEO Shepard Bros.

SEO en vindbaarheid

In een later stadium hebben we een SEO campagne opgezet om meer leads te genereren via de website. We hebben een grondig zoekwoorden onderzoek uitgevoerd en vervolgens een plan gemaakt om de website beter vindbaar te maken.

Er zijn onder andere nieuwe landingspagina’s ontwikkeld en pagina optimalisaties doorgevoerd. De call to action om een lead binnen te halen hebben we vereenvoudigd en op een gebruiksvriendelijke manier geïntegreerd in de website op diverse plekken.

Het resultaat mag er zijn! In een aantal maanden tijd is het aantal bezoekers aan de website verdubbeld. Het aantal leads is eveneens verdubbeld.