Bekijk project
100 %
Expertise Portfolio Over ons Contact

Expertise

Als full service agency realiseren wij elk project, van concept tot realisatie. Wij zijn thuis in het opstellen van online strategieën, UX / UI design, webdevelopment en zoekmachine marketing.

Bekijk onze expertises

01

Online strategie

Wat je online doelstellingen en ambities ook zijn, wij streven ernaar jouw organisatie door en door te begrijpen en zo de meest geschikte online strategie te ontwikkelen waarmee jouw doelstellingen kunnen worden behaald.

Wij helpen een online strategie op te stellen om meer leads te genereren of online (beter) zichtbaar te worden. Dit doen we onder andere door middel van het uitvoeren van concurrentieonderzoek, doelgroepanalyses en het vaststellen van website doelstellingen.


02

UX / UI design

Een mooi en gebruiksvriendelijk ontwerp van een website is onmisbaar. De plaatsing van navigatie, plaatjes en teksten spelen hierbij een belangrijke rol, maar ook hoe de informatie op de website is ingedeeld.
Wij nemen de eindgebruiker altijd als uitgangspunt en streven er naar dat voor hen het gebruik van de website zo efficiënt en effectief mogelijk is.

We gebruiken technieken zoals het opzetten van wireframes, flowcharts, en concepting om een helder beeld te krijgen van de optimale structuur van jouw website.

Wij ontwerpen websites altijd in lijn met de huisstijl van jouw bedrijf. Nog geen huisstijl? Wij kunnen daarvoor zorgen.


03

Webdevelopment

We ontwikkelen websites die technisch goed in elkaar zitten. Ze zijn geoptimaliseerd op snelheid en werken in elke browser. We ontwikkelen elke website vanuit het mobile first principe en zijn altijd responsive gebouwd.

We maken gebruik van WordPress als Content Management Systeem (CMS). WordPress is ideaal voor zowel kleine, middelgrote als grote bedrijven. Een van de grote voordelen van een WordPress-website is het gemakkelijke onderhoud. Zonder programmeerkennis kunt u eenvoudig uw website aanpassen. WordPress biedt uitgebreide standaardfuncties om je website te beheren, waaronder het maken van pagina's en het toevoegen van tekst en afbeeldingen. We leggen veel nadruk op gebruiksgemak bij het beheren van de website.


04

SEO

Online vindbaar zijn is essentieel voor het succes van jouw website. Wij streven ernaar om je website hoog te laten scoren in de SERP (Search Engine Results Page) door middel van het opstellen van een goede SEO strategie.

De start ligt vaak bij een grondig zoekwoordenonderzoek, waarbij we de meest relevante zoektermen identificeren voor jouw doelgroep. Daarnaast optimaliseren we de snelheid van jouw website, een belangrijk ranking factor van zoekmachines. Er zijn tal van mogelijkheden om je site beter vindbaar te maken.

99+

Projecten

Laat je inspireren door werk wat we hebben gerealiseerd.

Bekijk ons portfolio