Bekijk project
100 %
Expertise Portfolio Over ons Contact

Over ons

Wij zijn een full service agency gevestigd in Deventer. Met een mix van passie en expertise voor het ontwerpen en ontwikkelen van websites helpen wij jouw online doelstellingen te halen.

Lees verder

Na jaren in de extreme sports (skateboarding) industrie gewerkt te hebben voor merken als Flip, Baker en Birdhouse skateboards, waar creativiteit en doorzettingsvermogen de boventoon voeren, heb ik mijn passie gevonden voor het ontwikkelen van websites.

Bij skateboarden is het vallen en opstaan. Het proberen van tricks, elke keer een stap hoger en technisch ingewikkelder. Dit is wat we met Baas interactive ook proberen, de grenzen verleggen naar het maken van nog betere en mooiere websites, met diensten die we steeds verder doorontwikkelen.

De laid back cultuur houden we aan vast, met de nuchterheid uit het oosten des lands. We houden van hard werken en laten ons niet uit het veld slaan door wat anderen zeggen.

Na vallen en opstaan zijn we waar we nu zijn. We realiseren prachtige projecten voor klanten in diverse industrieƫn, van een website over de iconische pianist en componist Hans Henkemans tot het online positioneren van chemie concern Shepard Bros. in Californiƫ.

Wij stappen elke keer weer in een mooi project. Neem contact op om een project te starten.