Bekijk project
100 %
Expertise Portfolio Over ons Contact

Stichting Hans Henkemans

Stichting Hans Henkemans stelt zich ten doel om de artistieke erfenis van Hans Henkemans als componist en pianist te beheren en bij een breed en internationaal publiek bekend te maken. De stichting streeft ernaar om vooral een nieuwe generatie musici enthousiast te maken voor zijn muziek.

Opdrachtgever

Stichting Hans Henkemans

Expertises

Online strategie, UX design, Webdevelopment, SEO

Composities, publicaties en biografie

Pianist, componist en psychiater Hans Henkemans (1913-1995) is een iconisch figuur in het Nederlandse muziekleven. Hij wordt gezien als een van Nederlands grootste pianisten en is in de jaren vijftig een van de meest uitgevoerde Nederlandse componisten.

Op de website zijn de composities van Hans Henkemans ontsloten. Daarnaast is ook een archief beschikbaar gemaakt met diverse publicaties, audio en video materiaal wat gedurende de jaren is verzameld over het leven van van Hans Henkemans.

Bezoek de website op www.stichtinghanshenkemans.nl

Testimonial

In samenwerking met Baas interactive hebben we eenĀ  multifunctionele website ontwikkeld waarin we veel verhaallijnen en content wilden samenbrengen.

De eerste verkennende gesprekken waren prettig en informatief. Willem heeft ons met enthousiasme en geduld meegenomen in het proces van het maken van een de eerste outline. Wij wilden heel veel, maar Willem hield het overzicht en gaf duidelijk aan wat wel of niet gaat werken.

Bij het bepalen van de stijl en de vormgeving kregen we hulp van een collega van Willem die daarin gespecialiseerd is. Dat geeft wel het gevoel dat de vormgeving ook serieus genomen wordt.

Toen wij eenmaal knopen hadden doorgehakt was de basis van de website snel neergezet. Het plaatsen vanĀ  content konden we zelf doen dankzij de gebruiksvriendelijke interface en de heldere handleiding. Als we er niet uitkomen is Willem altijd bereid om ons te assisteren.

Een nieuwe professionele website maken kost tijd en vergt veel denkwerk. Uiteindelijk is er een prachtige website opgeleverd waar we jaren mee verder kunnen. We zijn heel tevreden met het eindresultaat en de samenwerking.

Harro Henkemans

Bestuur Stichting Hans Henkemans