Portfolio

Utrechts Fonds Achterstandswijken

Volgend project
Scroll
Burnside webdesign

Stichting Utrechts Fonds Achterstandswijken (UFA)

De stichting UFA heeft als doel de zorg in de huisartsenpraktijk voor pati├źnten met een gezondheidsachterstand in specifiek de achterstandswijken in Utrecht en Amersfoort te verbeteren. Baas interactive heeft zorg gedragen voor het ontwerp en de ontwikkeling van de website. De website heeft een fris nieuw design gekregen, is volledig responsive ontwikkeld, en heeft verschillende functies om huisartsen uit de achterstandswijken van Amersfoort en Utrecht van informatie te voorzien.

Bekijk website
BUILD WITH
responsive webdesign Burnside ipad responsive webdesign Burnside desktop responsive webdesign Burnside iphone

Ontwikkeling & Design

De website is volledig responsive gebouwd en werkt soepel op een desktop en mobiele apparaten. We hebben het WordPress platform als CMS gebruikt.
De website heeft een nieuws en agenda functie en de mogelijkheid om de projecten in te zien die het UFA uitvoerd. De achterstandswijken worden via een KML bestand op de kaart weergegeven.

Vraag een offerte aan

Wilt u een website laten ontwikkelen? Wij staan klaar om met u mee te denken en uw project tot een groot succes te maken! Om u goed van dienst te kunnen zijn, vult u dan het onderstaande formulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Uw gegevens

Voorkeur voor contact:

Vertel ons over uw project

Wij ontvangen graag een korte omschrijving van uw project.

Hieronder kunt u aangeven in welke diensten u geïnteresseerd bent.